Vodni filtri, vodni filter, filter za vodo, filtri za vodo, čiščenje vode, filtriranje vode - Spletna trgovina ekopomurje.si


 

Iz pipe odstranijo številne kontaminante, ki lahko ogrozijo zdravje, odstranijo neprijeten vonj in okus.

Gre za podoben filter kot je RO/05-180EU.

Ta je pretočni (6x večja membrana-300gbp), kar pomeni da zavzema manj prostora (ni rezervoarja) in ima dodatno črpalko, za povečanje pritiska vode, če je v napeljavi prenizek.
V kompletu sta dve pipi. Pipa z dvojnim iztokom po izbiri in manjša pipa. Pipo z dvojnim iztokom namestite na kuhinjsko korito, namesto klasične pipe (standardna luknja), manjšo pipo pa namestite pod kuhinjski pultom (kisla voda za akvarije, fontane, likalnik, zalivanje rastlin, umivanje kože,.., čiščenje,...).

Ramerje med čisto vodo in odtokom je 1 : 2. Če imate novejši večji hladilnik, ga lahko priklopite neposredno (kot na sliki) in ga tako tudi zaščitite pred vodnim kamnom (priložen dodaten standarden T kos).


Zmogljivost: 1140l/dan (približno 1 Liter na minuto)

Dimenzije (vodni filter) 37 x 21,5 x 44 cm - potrebni tlak v vodovodni napeljavi za delovanje sistema 1 bar (povprečno je na omrežjih 3-4 bare)
 

 

Dobava: komplet 5 stopenjski vodni filter s pipo z dvojnim iztokom Atlantik in vsem montažnim materialom potrebnim za montažo na vaše omrežje. Sistem ima dodatni izpiralni venti s katerim podaljšamo trajanje filtrov in membrane. Avtomatsko izpiranje se v praksi ni obneslo, zato ga je proizvajalec zamenjal z ročnim izpiralnim ventilom.

Če imate novejši večji hladilnik, ga lahko priklopite neposredno (kot na sliki) in ga tako tudi zaščitite pred vodnim kamnom.

Povzetek iz strokovne literature : "Za pridobivanje pitne vode se uporabljajo naprave s sistemom povratne (reverzne) osmoze, s katerimi pridobivamo čisto pitno vodo iz praktično kakršne koli vhodne vode (onesnažena voda iz vodovoda, voda iz rek, jezer, potokov, tudi iz morske vode). S tem sistemom pridobimo najčistejšo možno vodo."

 

DARILO OB NAKUPU VODNEGA FILTRA- ŽEPNI Liquatec PM-3000 TDS merilec!

 


Vodni filtri, vodni filter, filter za vodo, filtri za vodo, čiščenje vode, filtriranje vode - Spletna trgovina ekopomurje.si